Boka tid för en synundersökning i Stenungsund

Här bokar du enkelt tid för synundersökning i Stenungsund hos Dahlgrens Optik. Du väljer, med ett enkelt knapptryck, vilken typ av synundersökning som du önskar boka.

Hur går en synundersökning till?

En synundersökning hos Dahlgrens Optik i Stenungsund eller i Skärhamn, utförs alltid av en legitimerad optiker. Vi arbetar efter optikbranschens kvalitetsnorm. I en komplett synundersökning kontrolleras synen, ögats funktioner och ögontrycket. Våra optiker har många års erfarenhet av syn- och ögonhälsa, samt utprovning av både glasögon och kontaktlinser.

När synundersökningen, som tar ca 30 minuter, är klar diskuterar vi olika alternativ som passar dig och dina behov, för att du ska få ett bekvämt seende. Vid behov skickar optikern remiss till ögonläkare. Har du skav, röda och rinnande ögon, kan vi även göra en tåranalys eller vid behov skicka till ögonläkare.

Synundersökning i Stenungsund, för barn

Barn under 8 år ska alltid undersökas av ögonläkare, men de som är fyllda 8 år är välkomna. Vi har även samarbete med ortoptist som optikern i vissa fall skickar vidare till. Detta kan gälla även vuxna.

Om du vill skaffa kontaktlinser för första gången bokar du tid för ”nytillpassning”, som tar ca 60 minuter. Dahlgrens Optik hjälper dig med en korrekt synundersökning i Stenungsund.

Du hittar Dahlgrens Optik mitt emot Stenungsunds Järnvägsstation, på Göteborgsvägen 4. Det finns ganska många parkeringsplatser precis utanför butiken.

synundersökning i Stenungsund
Dahlgrens Optik ligger centralt i Stenungsund, mittemot Stenungsunds Järnvägsstation.